Spara vår dag

Örsås Kyrka kl 13.30
18    8    18

Vi ser fram emot att fira vår bröllopsdag tillsammans med er!

Vad händer nu?

Kul att du har hittat vår hemsida! Här kommer all info om bröllopet att utgå ifrån. Under våren kommer vi fylla den med mer detaljer. Då kommer vi också att börja ta in riktiga anmälningar.

Innan dess vill vi dock hemskt gärna veta att ni har fått vårt inbjudningskort och hittat hit till hemsidan. Och när vi lagt upp mer info kommer vi vilja berätta det för er på ett smidigt sätt. Då vill vi vara säkra på att vi har bra kontaktuppgifter.

Därför ber vi er nu fylla i nedanstående formulär. Gör detta oavsett om ni vet att ni kan komma på bröllopet eller ej. Gör det nu! 🙂

Så här gick det till när vi valde bröllopsdag

(Den hemliga sanna versionen)

Sugen på mer info redan nu? – Titta här!

  • Vilka familjemedlemmar kommer man få ta med? – Vi välkomnar dig och din respektive. Vi älskar era barn, men vi tror tyvärr inte att de kommer trivas på festen. Spädbarn kan givetvis följa med.
  • Får man komma på vigseln även om man inte är bjuden till festen efteråt? – Som alltid går det ekonomiskt / logistiskt inte att bjuda varenda kotte. Vill ni tipsa ännu mer släkt och vänner om vigseln blir vi superglada! Alla är hjärtligt välkomna till kyrkan. Det man kan informera om då är att programmet i Örsås kyrka startar 13.30 och att det är önskvärt att man parkerar vid Örsåsgården för att sedan promenera eller bli skjutsad 1.7 km till kyrkan.
  • Hur har ni tänkt kring boende? – Metropolen Borås ligger på rimligt avstånd (30-40 min med bil). För er med rötter i Borås / tillgång till Boråsboende rekommenderar vi därför Borås. För er som kommer långväga ifrån tänker vi oss lite olika småhotell och gårdar i trakten, samt privatuthyrda sommarhus. Vill ni alldeles för lång i förväg leta upp sådant själva är det fritt fram, men under våren kommer vi assistera med länkar och sätta er i kommunikation med varandra. Då kan ni gå ihop ett gäng och hyra tillsammans.
  • Hur har ni tänkt kring transport? – Vi kommer satsa på att hjälpa er deltagare att komma i kommunikation med varandra för att samordna biltransporter och eventuella större taxibokningar. Då passar man lämpligen samtidigt på att snacka om gemensamma boendeplatser.
  • Jag vill hjälpa till, hur gör jag? – Den finaste present ni kan ge till oss är att bidra med er tid och er kunskap. Är du i hemlighet proffs på att vika origamiservetter? Kanske känner du ett basketlag som brukar lägga off-seasonhelger på att åka runt på olika bröllop och hjälpa till med servering i utbyte mot tårta? Då vill vi att du ringer oss. Prima pronto!